fbpx

Website laten maken

Website laten maken door professionals

Gegarandeerd meer omzet en leads

Bij Weblabs integreren we webontwikkeling met online marketing om te verzekeren dat onze websites daadwerkelijk resultaten opleveren. Wij ontwikkelen al onze websites in WordPress, waardoor je zelf de controle hebt en niet gebonden bent aan een op maat gemaakt systeem.
Het weblabs team bezig met een webproject
Borduur-Shop.be, een website voor borduurwerk op kleding

Het complete pakket

Ons aanpak: een complete service

Voor ons betekent elk webproject een totaalpakket. We regelen alles wat nodig is om een krachtige website te creëren, met ons eigen team vanuit ons kantoor in Steenokkerzeel.

Onze garanties

Onze kennis en ervaring zijn onze pijlers.

Hogere Google ranking

Na ongeveer 5 maanden scoren al onze klanten beter in Google dan ze deden met hun vorige website. Dat is zeker een pluspunt!

Jij bent de eigenaar

Na oplevering ben jij volledig eigenaar van je website, met volledige beheertoegang, zonder benauwende contracten van onze kant.

Supersnelle service

Bij Weblabs hoef je geen vier weken te wachten op wijzigingen aan je website. We leveren doorgaans binnen 48 uur en reageren dezelfde dag.

Hoe we je website gaan bouwen

Hoe gaan we tewerk met jouw nieuwe website?

Onze uitvoerige analyse

Heb je al een website? Waar kunnen we dingen beter maken? Wat gaat er mis op je site? We geven je graag, zonder verplichtingen, al onze gedachten!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Na onze analyse bieden we een vrijblijvende offerte voor je project aan. Bij Weblabs betaal je precies wat in de offerte staat, zonder verborgen kosten of extra facturen. Je weet altijd wat je investering is.

Jouw website in 2-3 weken klaar

Met onze ruime ervaring werken we efficiënt en snel. De snelheid van oplevering hangt vaak meer af van jouw feedbacksnelheid dan van onze ontwikkeltijd. Dit betekent dat je snel resultaten kunt zien, zonder maandenlange wachttijden voor je investering!

Website analyse vooraleer we je website gaan maken bij Weblabs
Screenshot van de desktop- en mobiele versie van de website CapitalAssurances.be - een verzekeringsbedrijf in Brussel

Recensies

Wat klanten denken over ons werk

Patrick Verstraten
Patrick Verstrateninappart.be
Lees verder
Ik ben erg blij met de professionele en persoonlijke service die ik heb ontvangen van dit webagentschap. Ze hebben me geholpen om mijn online aanwezigheid te verbeteren en hebben een prachtige website voor mijn bedrijf InAppart gebouwd. Hun team was zeer deskundig en reageerde snel op mijn vragen en verzoeken. Dankzij hun diensten heb ik nu meer verkeer op mijn website en meer leads voor mijn bedrijf. Ik zou Weblabs ten zeerste aanbevelen aan anderen in de immobiliënsector.
Max Novak
Max Novaknovacast.be
Lees verder
De website van mijn podcastbureau is gemaakt door het geweldige team van Weblabs. Ze hebben exact gemaakt wat ik vroeg en zelfs de verwachtingen overtroffen. De prijs is geweldig voor wat je krijgt en de communicatie is ook gemakkelijk gemaakt door hen. Je kunt bij ze terugkomen met elke vraag om iets beter te begrijpen en ze helpen je graag. Een echte aanrader voor Weblabs als je je hele website vanaf nul wilt opbouwen.
Lisa Santino
Lisa Santinograzie-mille.be
Lees verder
We zijn erg blij met de professionele en responsieve service die Weblabs ons heeft geboden voor onze website. Zij hebben ons geholpen om onze online zichtbaarheid en klantenverkeer te vergroten, wat een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van ons Italiaanse restaurant.
G L
G Lpatzza.be
Lees verder
Als pizzarestaurant wilden we onze online aanwezigheid verbeteren en Weblabs heeft dat perfect gedaan. De website weerspiegelt de smaak en sfeer van ons restaurant, en de online menu-opties zijn duidelijk en verleidelijk. We hebben meer online bestellingen gekregen en kunnen onze klanten beter bedienen.
Henry K.
Henry K.capitalassurances.be
Lees verder
Onze verzekeringsmaatschappij heeft samengewerkt met Weblabs om onze online aanwezigheid te versterken. Ze hebben echt indruk op ons gemaakt met hun professionaliteit en begrip van onze behoeften. De nieuwe website is informatief, gebruiksvriendelijk en responsief. We zijn zeer tevreden met hun diensten en raden Weblabs van harte aan!
J S
J Salldaydriver.be
Lees verder
Weblabs heeft onze online aanwezigheid als taxi/chauffeur bedrijf aanzienlijk verbeterd. Hun expertise en toewijding hebben indruk op ons gemaakt. De nieuwe website biedt duidelijke informatie en handige boekingsopties, wat heeft geleid tot aanzienlijk meer boekingen.
Alex
Alexalexconstructions.be
Lees verder
Weblabs heeft ons renovatiebedrijf echt geholpen bij het versterken van onze online aanwezigheid. Hun professionele benadering en inzicht in onze behoeften hebben onze verwachtingen overtroffen. De nieuwe website toont onze renovatieprojecten op een overtuigende manier en heeft geleid tot een toename van potentiële klanten.
Previous
Next

Veelgestelde vragen over een website laten maken

Kan ik mijn site zelf beheren?
Natuurlijk! Wij voorzien onze klanten altijd van handleidingen in hun favoriete formaat (PDF, video of persoonlijke training). Hiermee kun je zelf je website beheren. Als je echter liever het websitebeheer aan ons wilt overlaten, dan kan dit makkelijk met onze onderhoudsformules.
Jazeker! Flanders Investment & Trade kan een deel van de kosten voor een meertalige website subsidiëren, op voorwaarde dat jouw website een internationale uitstraling heeft. Voor gedetailleerde informatie kun je terecht op de FIT-website.
Bij ons ligt de snelheid van website-ontwikkeling grotendeels in jouw handen. Met ons effectieve proces kunnen we snel aantrekkelijke websites maken. Als de communicatie soepel verloopt, voltooien we de meeste projecten binnen 2 tot 3 weken.
De meeste klanten geven de voorkeur aan technisch onderhoud door onze ontwikkelaars. Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij ervoor dat alles up-to-date blijft, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over technische zaken. Dit begint al vanaf €39 per maand (€469 per jaar)! Bovendien regelen we ook je domeinnaam, mailboxen en zorgen we voor de beveiliging van je website.

Kleine aanpassingen aan je site? Die zijn inbegrepen in ons premium-pakket.

Neem hier een kijkje naar de beschikbare formules.
Bij ons worden al onze websites gebouwd in WordPress, het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat jouw website jarenlang meegaat en profiteer je van alle voordelen die een dergelijk CMS met zich meebrengt. Denk aan moeiteloze aanpassingen, een hoge ranking in zoekmachines zoals Google en eenvoudig beheer van je website.
Door ons divers team kunnen wij heel wat talen. Wij hebben websites gemaakt in Nederlands, Frans, Engels, Arabisch en Turks (en nog méér). Dus ja, wij maken meertalige websites en vertalingen!
Onze websiteprijzen beginnen al vanaf €935. Dit hangt natuurlijk af van jouw vereisten, zoals de gewenste functionaliteiten, het aantal talen, het aantal pagina’s, enzovoort. Uiteraard zijn webshops (e-commerce/e-shop) duurder dan eenvoudigere informatiewebsites.

Een website is een investering; de meeste van onze klanten verdienen deze binnen de eerste 5 maanden terug dankzij een stijgend aantal verkopen of leads.

Wil je een website laten maken? Vraag je (gratis) offerte aan.

Neem gerust contact met ons op via ons formulier. Wij reageren binnen 24 uur op elke aanvraag.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Onze gegevens

+32 489 70 99 82

Antwoord binnen 5 minuten

info@weblabs.be​

Antwoord binnen 24 uur

Stuur ons via WhatsApp

Antwoord binnen 20 minuten