fbpx

Zoek je een specialist in het maken van een website, blog of webshop? Je wilt een website laten maken in Schaerbeek of in de omgeving? Weblabs helpt u hier mee vooruit!

In deze digitale wereld, waar er ondertussen al meer dan 1 miljoen kmo’s in België gevestigd zijn, is het nu belangrijker dan ooit om over een online aanwezigheid zoals een website te beschikken.

Online aanwezigheid en gevonden worden op Google

Een sterke online aanwezigheid verhoogt de vindbaarheid van uw kmo op Google, waardoor u opvalt tussen de concurrentie. Door te investeren in zoekmachineoptimalisatie (SEO) vergroot u de kans dat potentiële klanten uw website bezoeken en voor uw bedrijf kiezen.

Betaalbare communicatiemiddel

Een professioneel ogende website dient als betaalbaar communicatiemiddel, in vergelijking met traditionele marketingmethoden. U bereikt een breder publiek, kunt informatie eenvoudig updaten en onderhoudt contact met klanten via e-mail en sociale media.

24/7 bereikbaar

Websites bieden 24/7 bereikbaarheid, wat de klantervaring verbetert en klanttevredenheid verhoogt. Klanten kunnen op elk moment informatie vinden, offertes aanvragen en contact opnemen via contactformulieren, e-mail of live chat, wat de betrokkenheid bevordert.

Onze garanties

Onze kennis en ervaring zijn onze pijlers.

Hogere Google ranking

Na ongeveer 5 maanden scoren al onze klanten beter in Google dan ze deden met hun vorige website. Dat is zeker een pluspunt!

Jij bent de eigenaar

Na oplevering ben jij volledig eigenaar van je website, met volledige beheertoegang, zonder benauwende contracten van onze kant.

Supersnelle service

Bij Weblabs hoef je geen vier weken te wachten op wijzigingen aan je website. We leveren doorgaans binnen 48 uur en reageren dezelfde dag.

De prijs van een website hang af van de volgende factoren:

  • Type van website: Website of Webshop/E-Commerce
  • Heeft uw website meerdere talen nodig?
  • Extra functionaliteiten zoals reservatie systemen, logo’s, SEO etc.

Hoger scoren in Google (SEO) in 2024

Wij bij Weblabs blijven altijd leren over de nieuwste en beste SEO trends zodat je website effectief hoger geplaatst word op Google.

Een ander ding dat de Google SEO ranking kan verbeteren is snelheid. Door onze uitstekende hosting en onze razendsnelle website optimalisatie wordt je website heel snel geladen, waardoor klanten minder gaan afhaken bij het bezoeken van je website, en zo de Google SEO ranking ook kan verbeteren.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites houden we altijd rekening met een aantal belangrijke technische SEO-factoren. Deze SEO-basisfactoren verbeteren de SEO optimalisatie van jouw website waardoor je dan hoger zal ranken in Google en andere zoekmachines.

Belangrijke technische factoren voor SEO:

  • Structuur van de URL
  • SSL certificaat
  • Website snelheid
  • Responsief (mobielvriendelijk)
Screenshot van een perfecte score (100/100) behaald door Weblabs.be op PageSpeed Insights (Google)
Een perfecte score van 100/100 behaald door Weblabs.be op PageSpeed Insights (Google)
Hierboven kan je de PageSpeed Insights score zien van onze website, deze scoort 100/100 op alle categoriën zoals Performantie, Accessibiliteit, Best Practices en SEO. Wij streven ernaar om zo hoog mogelijke scores te behalen op alle projecten die wij voor onze klanten maken.
Screenshot van de GTMetrix score (A, 100%) van Weblabs.be
Screenshot van de GTMetrix score (A, 100%) van Weblabs.be. Heel snel en responsief!
Hierboven zie je de resultaten van een GTMetrix test van onze website. Hierop hebben wij ook de hoogste score die je kan behalen (A). De GTMetrix en PageSpeed Insights scores en snelheden zorgen ervoor dat jouw website flink in orde is en hierdoor ook hoger zal scoren in zoekmachines zoals Google.
Kan ik mijn site zelf beheren?
Natuurlijk! Wij voorzien onze klanten altijd van handleidingen in hun favoriete formaat (PDF, video of persoonlijke training). Hiermee kun je zelf je website beheren. Als je echter liever het websitebeheer aan ons wilt overlaten, dan kan dit makkelijk met onze onderhoudsformules.
Jazeker! Flanders Investment & Trade kan een deel van de kosten voor een meertalige website subsidiëren, op voorwaarde dat jouw website een internationale uitstraling heeft. Voor gedetailleerde informatie kun je terecht op de FIT-website.
Bij ons ligt de snelheid van website-ontwikkeling grotendeels in jouw handen. Met ons effectieve proces kunnen we snel aantrekkelijke websites maken. Als de communicatie soepel verloopt, voltooien we de meeste projecten binnen 2 tot 3 weken.
De meeste klanten geven de voorkeur aan technisch onderhoud door onze ontwikkelaars. Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij ervoor dat alles up-to-date blijft, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over technische zaken. Dit begint al vanaf €39 per maand (€469 per jaar)! Bovendien regelen we ook je domeinnaam, mailboxen en zorgen we voor de beveiliging van je website.

Kleine aanpassingen aan je site? Die zijn inbegrepen in ons premium-pakket.

Neem hier een kijkje naar de beschikbare formules.
Bij ons worden al onze websites gebouwd in WordPress, het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat jouw website jarenlang meegaat en profiteer je van alle voordelen die een dergelijk CMS met zich meebrengt. Denk aan moeiteloze aanpassingen, een hoge ranking in zoekmachines zoals Google en eenvoudig beheer van je website.
Door ons divers team kunnen wij heel wat talen. Wij hebben websites gemaakt in Nederlands, Frans, Engels, Arabisch en Turks (en nog méér). Dus ja, wij maken meertalige websites en vertalingen!
Onze websiteprijzen beginnen al vanaf €935. Dit hangt natuurlijk af van jouw vereisten, zoals de gewenste functionaliteiten, het aantal talen, het aantal pagina’s, enzovoort. Uiteraard zijn webshops (e-commerce/e-shop) duurder dan eenvoudigere informatiewebsites.

Een website is een investering; de meeste van onze klanten verdienen deze binnen de eerste 5 maanden terug dankzij een stijgend aantal verkopen of leads.