Website laten maken Sint-Lambrechts-Woluwe

Zoek je een specialist in het maken van een website, blog of webshop? Je wilt een website laten maken in Sint-Lambrechts-Woluwe of in de omgeving? Weblabs helpt u hier mee vooruit!

Boost jouw bedrijf met een professionele website die binnen twee weken klaar is. Contacteer ons via de onderstaande formulier zodat wij meteen aan de slag kunnen aan je gloednieuwe website!

Voordelen van een professionele website

In deze digitale wereld, waar er ondertussen al meer dan 1 miljoen kmo’s in België gevestigd zijn, is het nu belangrijker dan ooit om over een online aanwezigheid zoals een website te beschikken.

Online aanwezigheid en gevonden worden op Google

Mensen gebruiken meer en meer online diensten zoals Google of Google Maps om bedrijven en diensten op te zoeken. Daarom is het belangrijk om een website te hebben zodat deze gevonden kan worden door potentiële klanten. Klanten kunnen jouw bedrijf ook op Google Maps vinden, daarom is het dan ook zeer nuttig om een Google Business Profile (vroeger Google My Business genoemd) te hebben. 

Betaalbare communicatiemiddel

Een website staat altijd online, terwijl dit bij andere communicatiemiddelen, zoals kranten- en magazine advertenties niet zo is. Deze middelen zijn immers beperkt in tijd terwijl dit bij een website niet zo is. Ook is de prijs van een website zeker betaalbaar. Vergelijk de prijs van een website maar even met een advertentiebord of advertentie in een krant of magazine.

Altijd bereikbaar

Een website is altijd beschikbaar. 24 uur op 7! Klanten kunnen hierop surfen terwijl je niet actief met hun bezig bent, hierdoor kunnen zij zich meer informeren over jouw website terwijl je je kan richten op belangrijkere zaken van jouw bedrijf.

Weblabs: de referentie voor Website laten maken Sint-Lambrechts-Woluwe

Volledig op maat, gebruiksvriendlijke en snelle websites die hoger ranken op Google in België en Vlaanderen.

Gebruiksvriendelijk

De websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk voor jou en jouw klanten. Ook zijn ze responsief zodat er makkelijk op gesurft kan worden door desktop PC's, tablet en mobiele telefoons.

Volledig op maat

Al onze websites en logo's worden op maat gemaakt zodat deze aan al je vereisten voldoen. Blaas nieuw leven in jouw bedrijf met een gloednieuwe gepersonaliseerde website!

(Super) Snel

Doordat onze supersnelle webhosting in België gelegen zijn, wordt je website heel snel geladen op PC's, tablets en smartphones. Dit zorgt voor een betere SEO-score waardoor je website hoger gaat ranken.

Hoger scoren in Google (SEO) in 2023

Wij bij Weblabs blijven altijd leren over de nieuwste en beste SEO trends zodat je website effectief hoger geplaatst word op Google.

Een ander ding dat de Google SEO ranking kan verbeteren is snelheid. Door onze uitstekende hosting en onze razendsnelle website optimalisatie wordt je website heel snel geladen, waardoor klanten minder gaan afhaken bij het bezoeken van je website, en zo de Google SEO ranking ook kan verbeteren.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites houden we altijd rekening met een aantal belangrijke technische SEO-factoren. Deze SEO-basisfactoren verbeteren de SEO optimalisatie van jouw website waardoor je dan hoger zal ranken in Google en andere zoekmachines.

Belangrijke technische factoren voor SEO:

  • Structuur van de URL
  • SSL certificaat
  • Website snelheid
  • Responsief (mobielvriendelijk)
Een perfecte score van 100/100 behaald door Weblabs.be op PageSpeed Insights (Google)
Een screenshot van een perfecte score van 100/100 behaald door Weblabs.be op PageSpeed Insights (Google)

Hierboven kan je de PageSpeed Insights score zien van onze website, deze scoort 100/100 op alle categoriën zoals Performantie, Accessibiliteit, Best Practices en SEO. Wij streven ernaar om zo hoog mogelijke scores te behalen op alle projecten die wij voor onze klanten maken.

Screenshot van Weblabs.be op GTMetrix

Hierboven zie je de resultaten van een GTMetrix test van onze website. Hierop hebben wij ook de hoogste score die je kan behalen (A). De GTMetrix en PageSpeed Insights scores en snelheden zorgen ervoor dat jouw website flink in orde is en hierdoor ook hoger zal scoren in zoekmachines zoals Google.

Onze websites beginnen vanaf 695 euro. De prijs van een website hang af van de volgende factoren:

  • Type van website: Website of Webshop/E-Commerce
  • Heeft je website meerdere talen nodig?
  • Extra functionaliteiten zoals reservatie systemen, logo’s, SEO etc.
  • Heb je al zelf tekst of wil je een professionele copywriter inzetten om jouw website teksten te schrijven.


Subsidies voor het maken van een website in Vlaanderen en Brussel

Goed nieuws! In Vlaanderen en Brussel kan je subsidies krijgen voor het ontwikkelen voor jouw website. Meer informatie kan je hier vinden.

Alle prijzen zijn in euro (€) en exclusief BTW.

Wat is er inbegrepen?

Meer informatie kan je hier vinden.

Website laten maken Sint-Lambrechts-Woluwe? Bekijk hieronder enkele websites in de buurt

Wij bouwen websites voor kleine/middelgrote bedrijven en grote ondernemingen. Start-ups of grote lokale organisaties, wij bouwen elke website op maat. Bekijk een paar van onze projecten hieronder.

Je kan nog meer projecten bekijken op onze projecten pagina.

Een website voor een dakbedekking bedrijf in Brussel.

Een website voor een groen energie- en elektriciteitsbedrijf in Overijse.

Een Franstalige website voor een elektricien in Brussel.

Wil je graag meer informatie over jouw toekomstige website? Bekijk dan zeker deze veelgestelde vragen hieronder:

Dit hangt af van de grootte van uw project. Voor kleine projecten duurt het ongeveer een week, voor grote projecten uiteraard meer. U kunt de levertijden hier bekijken.

Neem contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk aan uw nieuwe website kunnen beginnen.

Onze tarieven beginnen vanaf €695. De prijs is afhankelijk van de specificaties van uw website. Blogs, persoonlijke- en bedrijfswebsites zijn goedkoper dan webshops omdat webshops en e-commerce websites veel meer tijd kosten en ook ingewikkelder zijn.

Natuurlijk! Zodra we klaar zijn met het bouwen van uw website, zullen we uw website optimaliseren met behulp van SEO, zodat Google zoveel mogelijk van uw website kan indexeren en dus uw eigen website zal verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Trage websites zijn irritant, wij vinden dit ook.

Onze websites daarentegen zijn heel snel, dit helpt voor een hogere ranking in Google en zorgt ook voor een veel betere ervaring voor uw bezoekers. Bezoekers kunnen afhaken omdat een website er te lang over doet om te laden, dit zal bij uw website zeker niet het geval zijn.

Wij maken websites voor hééél België; Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel, Waals-Brabant, Luik, Namen, Luxemburg.

We maken websites in meerdere talen; Nederlands, Frans, Engels, we doen alles. We hebben zelfs nog andere talen in ons arsenaal!