fbpx

Meer klanten nodig?

Je website laten groeien voor meer conversies

Van websites en webshops tot Google Ads en SEO.
Onze all-in diensten bieden alles wat je nodig hebt om je bedrijf online te laten groeien.

Responsief en razendsnelle verzekeringwebsites op twee iPhone Pro 14's, gemaakt door Weblabs.be

Trage website of weinig converties?

Vraag een gratis website-analyse aan

Je krijgt binnen 1-2 dagen een gepersonaliseerde video analyse over je website

Onze diensten

Wat wij voor je doen

Website laten maken

Een professionele (WordPress) website laten maken voor meer clicks en conversies. Snel, responsief en geoptimaliseerd

Webshop laten maken

Verhoog jouw omzet met een webshop die geoptimaliseerd is voor SEO en hoge conversies.

Conversie en leads optimalisatie​

Verhoog jouw online leads en conversies door middel van geoptimaliseerde strategieën

SEO & Online marketing​

Verhoog jouw online zichtbaarheid en SEO-ranking (Google en Bing). Bereik jouw doelgroep effectiever met onze uitgebreide marketingstrategieën en SEO

Onze aanpak

Snel en gericht op resultaat

Snelle & doordachte communicatie

Wij antwoorden steeds binnen 24 uur en vaak zelfs binnen enkele minuten. Ons team is altijd bereikbaar en neemt nooit collectieve vakantie.

Wij richten ons op resultaten

Wij rekenen niet aan per uur. Daarom hebben we geen motivatie om projecten te vertragen. Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten, waardoor we langdurige samenwerkingen kunnen opbouwen. Het wisselen van bureaus kost bedrijven zowel tijd als geld, iets wat wij vermijden.

Website laten maken en online marketing, hand in hand

Bij Weblabs bieden we zowel webontwikkeling als online marketing aan. Hierdoor kunnen we snel nieuwe campagnes lanceren en sterke resultaten behalen in SEO, sterke landingspagina's en data-analyse.

Recensies

Onze klanten zijn ongelooflijk content

Bij Weblabs blijf je lekker op één plek zitten, zonder de jaarlijkse verhuisstress,
en dat voelt goed voor je portemonnee.
Patrick Verstraten
Patrick Verstrateninappart.be
Lees verder
Ik ben erg blij met de professionele en persoonlijke service die ik heb ontvangen van dit webagentschap. Ze hebben me geholpen om mijn online aanwezigheid te verbeteren en hebben een prachtige website voor mijn bedrijf InAppart gebouwd. Hun team was zeer deskundig en reageerde snel op mijn vragen en verzoeken. Dankzij hun diensten heb ik nu meer verkeer op mijn website en meer leads voor mijn bedrijf. Ik zou Weblabs ten zeerste aanbevelen aan anderen in de immobiliënsector.
Max Novak
Max Novaknovacast.be
Lees verder
De website van mijn podcastbureau is gemaakt door het geweldige team van Weblabs. Ze hebben exact gemaakt wat ik vroeg en zelfs de verwachtingen overtroffen. De prijs is geweldig voor wat je krijgt en de communicatie is ook gemakkelijk gemaakt door hen. Je kunt bij ze terugkomen met elke vraag om iets beter te begrijpen en ze helpen je graag. Een echte aanrader voor Weblabs als je je hele website vanaf nul wilt opbouwen.
Lisa Santino
Lisa Santinograzie-mille.be
Lees verder
We zijn erg blij met de professionele en responsieve service die Weblabs ons heeft geboden voor onze website. Zij hebben ons geholpen om onze online zichtbaarheid en klantenverkeer te vergroten, wat een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van ons Italiaanse restaurant.
G L
G Lpatzza.be
Lees verder
Als pizzarestaurant wilden we onze online aanwezigheid verbeteren en Weblabs heeft dat perfect gedaan. De website weerspiegelt de smaak en sfeer van ons restaurant, en de online menu-opties zijn duidelijk en verleidelijk. We hebben meer online bestellingen gekregen en kunnen onze klanten beter bedienen.
Henry K.
Henry K.capitalassurances.be
Lees verder
Onze verzekeringsmaatschappij heeft samengewerkt met Weblabs om onze online aanwezigheid te versterken. Ze hebben echt indruk op ons gemaakt met hun professionaliteit en begrip van onze behoeften. De nieuwe website is informatief, gebruiksvriendelijk en responsief. We zijn zeer tevreden met hun diensten en raden Weblabs van harte aan!
J S
J Salldaydriver.be
Lees verder
Weblabs heeft onze online aanwezigheid als taxi/chauffeur bedrijf aanzienlijk verbeterd. Hun expertise en toewijding hebben indruk op ons gemaakt. De nieuwe website biedt duidelijke informatie en handige boekingsopties, wat heeft geleid tot aanzienlijk meer boekingen.
Alex
Alexalexconstructions.be
Lees verder
Weblabs heeft ons renovatiebedrijf echt geholpen bij het versterken van onze online aanwezigheid. Hun professionele benadering en inzicht in onze behoeften hebben onze verwachtingen overtroffen. De nieuwe website toont onze renovatieprojecten op een overtuigende manier en heeft geleid tot een toename van potentiële klanten.
Previous
Next

5/5 score op Google Reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je vragen die niet in de lijst staan? Contacteer ons, wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.
Hoe lang duurt het om een website te maken?
Dit hangt af van de grootte van jouw project en de snelheid van jouw feedback. Voor kleine projecten duurt het ongeveer twee weken, voor grote projecten uiteraard meer.
Neem contact (telefoon, e-mail of WhatsApp) met ons op, zodat we zo snel mogelijk aan uw nieuwe website kunnen beginnen.
Onze tarieven beginnen vanaf €695. De prijs is afhankelijk van de specificaties van jouw website. Blogs, persoonlijke- en bedrijfswebsites zijn goedkoper dan webshops omdat webshops en e-commerce websites veel meer tijd kosten en ook ingewikkelder zijn.
Natuurlijk! Zodra we klaar zijn met het bouwen van uw website, zullen we uw website optimaliseren met behulp van SEO, zodat je eigen website (hoger) zal verschijnen in de zoekresultaten van Google.
Na oplevering ben je volledig eigenaar van je website. Je hebt volledige controle over het beheer en toegang tot alle benodigde gegevens. Wij steken je niet vast in nefaste contracten.

Door ons divers team kunnen wij heel wat talen. Wij hebben websites gemaakt in Nederlands, Frans, Engels, Arabisch en Turks (en nog méér). Dus ja, wij maken meertalige websites en vertalingen.

Over ons

Al bijna 8 jaar een bewezen succes in Vlaanderen en België

Weblabs heeft sinds 2015 al vele bedrijven geholpen met hun online aanwezigheid. Hoewel we niet het grootste of meest opvallende bureau zijn, zijn we trots op het nakomen van onze beloftes – precies wat onze klanten echt waarderen.

Wij richten ons op de essentie:

Graag een (gratis) offerte?

Neem gerust contact met ons op via ons formulier. Wij reageren binnen 24 uur op elke aanvraag.

Onze gegevens

+32 489 70 99 82

Antwoord binnen 5 minuten

info@weblabs.be​

Antwoord binnen 24 uur

Stuur ons via WhatsApp

Antwoord binnen 20 minuten