Moderne websites, blogs en webshops op maat, in Vlaanderen.

Een website is een krachtig instrument, maar wel met de juiste design en invulling. Met de all-in service heb je een totaalpakket met een vaste prijs.

Websites van klanten

Ontdek onze projecten

Professionele Websites

Snel. Geoptimaliseerd. Premium.

Weblabs bied u unieke, op maat gemaakt en geoptimaliseerde websites aan. Van blogs tot webshops tot professionele websites, uw website zal altijd voldoen aan onze waarden.

Hogere Google ranking

Door de juiste keywords te gebruiken die aangepast zijn aan uw onderneming zorgen we ervoor dat u hoger op Google geplaatst word.

Geoptimaliseerde snelheid

Modern webdesign gebouwd voor snelheid, conversies en duurzaamheid. Een toekomstbestendige website die niet vertraagt.

Premium ondersteuning

Problemen worden opgelost zodra ze zich voordoen. Wacht niet dagen op "hulptickets" en verlies geen gebruikers of omzet.

Beoordeling door klanten

5.0

5/5

Veelgestelde vragen

F.A.Q.

Dit hangt af van de grootte van uw project. Voor kleine projecten duurt het ongeveer een week, voor grote projecten uiteraard meer. U kunt de levertijden hier bekijken.

Neem contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk aan uw nieuwe website kunnen beginnen.

Onze tarieven beginnen vanaf €695. De prijs is afhankelijk van de specificaties van uw website. Blogs, persoonlijke- en bedrijfswebsites zijn goedkoper dan webshops omdat webshops en e-commerce websites veel meer tijd kosten en ook ingewikkelder zijn.

Natuurlijk! Zodra we klaar zijn met het bouwen van uw website, zullen we uw website optimaliseren met behulp van SEO, zodat Google zoveel mogelijk van uw website kan indexeren en dus uw eigen website zal verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Trage websites zijn irritant, wij vinden dit ook.

Onze websites daarentegen zijn heel snel, dit helpt voor een hogere ranking in Google en zorgt ook voor een veel betere ervaring voor uw bezoekers. Bezoekers kunnen afhaken omdat een website er te lang over doet om te laden, dit zal bij uw website zeker niet het geval zijn.

Wij maken websites voor hééél België; Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel, Waals-Brabant, Luik, Namen, Luxemburg.

We maken websites in meerdere talen; Nederlands, Frans, Engels, we doen alles. We hebben zelfs nog andere talen in ons arsenaal!

Op zoek naar een website op maat?

Professionele website, blog of webshop nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren!