Transformeer jouw bedrijf en website tot een groeimachine

Van websites en webshops tot Google Ads en SEO-opvolging.
Onze all-in diensten bieden alles wat je nodig hebt om je bedrijf online te laten groeien.
Twee iPhones met responsieve Weblabs.be websites op het scherm
5/5

5/5 klantenbeoordeling

Onze diensten

Met onze all-inclusive service zorgen wij voor een naadloze samenwerking tussen jouw website en online marketing. Door middel van deze tools transformeren wij jouw website tot een krachtige groeimachine.

Website laten maken

Een professionele (WordPress) website laten maken voor meer clicks en conversies. Snel, responsief en geoptimaliseerd

Webshop laten maken

Verhoog jouw omzet met een webshop die geoptimaliseerd is voor SEO en hoge conversies.

Conversie en leads optimalisatie

Verhoog jouw online leads en conversies door middel van geoptimaliseerde strategieën

SEO & Online marketing

Verhoog jouw online zichtbaarheid en SEO-ranking (Google en Bing). Bereik jouw doelgroep effectiever met onze uitgebreide marketingstrategieën en SEO

Online succes gaat verder dan alleen je website

Hoewel een goede website essentieel is, zijn er nog andere cruciale elementen, zoals SEO, boeiende content, je Google Business Profile, professionele fotos en sociale media-strategieën, die allemaal bijdragen aan een hoge online aanwezigheid. Wij begrijpen het volledige plaatje en staan klaar om je te helpen op weg naar maximaal online succes.
Duim omhoog voor gratis web analyse door weblabs

Je investering terugverdienen

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten langdurig bij Weblabs blijven? We bereiken dit door hen te ondersteunen bij het snel terugverdienen van hun investering. Een website van Weblabs leidt namelijk tot aanzienlijk meer resultaat, omzet en leads!

29%

gemiddelde stijging van conversies
Wist je dat een Google Business Profile (voormalig Google My Business) hebben je conversies verhoogd? Daarnaast kunnen klanten recensies achterlaten en beoordelingen lezen, wat een belangrijke rol kan spelen in SEO en de beslissing van potentiële klanten.

Professionele fotos

Professionele fotos op jouw website, webshop en Google Business Profile (GMB) kunnen jouw conversies meer dan dubbelen. Daarom is bij ons een professionele fotosessie inbegrepen bij elke website.

Al bijna 8 jaar een bewezen succes in Vlaanderen en België

Weblabs heeft sinds 2015 al vele bedrijven geholpen met hun online aanwezigheid. Hoewel we niet het grootste of meest opvallende bureau zijn, zijn we trots op het nakomen van onze beloftes – precies wat onze klanten echt waarderen.

Wij richten ons op de essentie:

Wat zeggen onze klanten over Weblabs?

752

Patrick Verstraten

inappart.be

“Ik ben erg blij met de professionele en persoonlijke service die ik heb ontvangen van dit webagentschap. Ze hebben me geholpen om mijn online aanwezigheid te verbeteren en hebben een prachtige website voor mijn bedrijf InAppart gebouwd. Hun team was zeer deskundig en reageerde snel op mijn vragen en verzoeken. Dankzij hun diensten heb ik nu meer verkeer op mijn website en meer leads voor mijn bedrijf. Ik zou Weblabs ten zeerste aanbevelen aan anderen in de immobiliënsector.”
5/5
Headshot foto van Max Novak van Novacast.be

Max Novak

novacast.be

“De website van mijn podcastbureau is gemaakt door het geweldige team van Weblabs. Ze hebben precies gemaakt wat ik vroeg en zelfs de verwachtingen overtroffen. De prijs is geweldig voor wat je krijgt en de communicatie is ook gemakkelijk gemaakt door hen. Je kunt bij ze terugkomen met elke vraag om iets beter te begrijpen en ze helpen je graag. Een echte aanrader voor Weblabs als je je hele website vanaf nul wilt opbouwen.”
5/5

Veelgestelde vragen (FAQ)

Dit hangt af van de grootte van uw project. Voor kleine projecten duurt het ongeveer een week, voor grote projecten uiteraard meer. U kunt de levertijden hier bekijken.

Neem contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk aan uw nieuwe website kunnen beginnen.

Onze tarieven beginnen vanaf €695. De prijs is afhankelijk van de specificaties van uw website. Blogs, persoonlijke- en bedrijfswebsites zijn goedkoper dan webshops omdat webshops en e-commerce websites veel meer tijd kosten en ook ingewikkelder zijn.

Natuurlijk! Zodra we klaar zijn met het bouwen van uw website, zullen we uw website optimaliseren met behulp van SEO, zodat Google zoveel mogelijk van uw website kan indexeren en dus uw eigen website zal verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Trage websites zijn irritant, wij vinden dit ook.

Onze websites daarentegen zijn heel snel, dit helpt voor een hogere ranking in Google en zorgt ook voor een veel betere ervaring voor uw bezoekers. Bezoekers kunnen afhaken omdat een website er te lang over doet om te laden, dit zal bij uw website zeker niet het geval zijn.

Wij maken websites voor hééél België; Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel, Waals-Brabant, Luik, Namen, Luxemburg.

We maken websites in meerdere talen; Nederlands, Frans, Engels, we doen alles. We hebben zelfs nog andere talen in ons arsenaal!

Graag een offerte?

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij reageren binnen 24 uur op elke aanvraag.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Onze gegevens

+32 489 70 99 82

Antwoord binnen 5 minuten

info@weblabs.be

Antwoord binnen 24 uur

Stuur via WhatsApp

Antwoord binnen 20 minuten

103

Lisa Santino

grazie-mille.be

“We zijn erg blij met de professionele en responsieve service die Weblabs ons heeft geboden voor onze website. Zij hebben ons geholpen om onze online zichtbaarheid en klantenverkeer te vergroten, wat een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van ons Italiaanse restaurant.”
5/5