fbpx
Web- en marketingbureau in België

Resultaatgerichte marketingbureau

Krijg meer leads en omzet

Laat al het werk aan ons over zodat jij je op je bedrijf kunt richten. Wij laten je bedrijf online groeien met meer klanten en verkopen.

 • Bewezen resultaten
 • Altijd bereikbaar
 • Marketing experts
Twee iPhones met responsieve professionele websites door Weblabs.be
Onze klanten genieten al jaren van van:
Top posities
op Google en Bing
120% meer
klanten, leads en sollicitaties
4x meer
bestellingen en B2B-verkopen

Diensten

Wat kunnen we voor je doen?

Deze bedrijven kozen al voor ons

Gewoon échte resultaten

Bij ons gaat het niet alleen om het creëren van een website, maar om het behalen van meetbare resultaten. Laat ons het werk voor je doen, zodat jij je volledig kunt richten op de groei van je bedrijf.

Onze klanten krijgen met onze website meer klanten, bestellingen en sollicitaties.

Krijg meer klanten

FAQ

Veelgestelde vragen

Hier vind je vragen die vaak gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op!

Bekijk alle vragen

Wat is Google Ads?

Google Ads omvat alle advertentiekanalen aangeboden door Google, waaronder:

 • Google (zoekmachine)
 • YouTube
 • Google Discover
 • Google Display
 • Google Shopping
 • Google AdSense-netwerk

Met diverse targeting-opties kunnen adverteerders de specifieke doelgroep bereiken die actief is op bijvoorbeeld YouTube binnen Google Ads.

Lees meer

Hoeveel kost een website?

Dat hangt af van wat je allemaal op je website wilt:

 • Aantal paginas
 • Functionaliteit
 • Meertalig
 • Webshop

Een kleine simpele website kost natuurlijk minder dan één met veel functionaliteit en veel paginas. Onze websites beginnen vanaf €800.

Lees meer

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Het hangt af van de grootte van je project, maar over het algemeen hebben we je website klaar in 2-4 weken.

Lees meer

Recencies

Wat onze klanten zeggen

Onze verzekeringsmaatschappij heeft samengewerkt met Weblabs om onze online aanwezigheid te versterken. Ze hebben echt indruk op ons gemaakt met hun professionaliteit en begrip van onze behoeften. De nieuwe website is informatief, gebruiksvriendelijk en responsief. We zijn zeer tevreden met hun diensten en raden Weblabs van harte aan!

Capital Assurances
Henry K

Weblabs heeft onze webshop op maat gemaakt en onze online zichtbaarheid vergroot met doelgerichte strategieën. Hun professionele aanpak heeft ons geholpen succesvol te worden. We kunnen Weblabs van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige webontwikkeling en online marketing in België.

Izohome
Mohammed Y

Dankzij Weblabs heeft Medusa Sport een enorme boost gekregen in onze online zichtbaarheid. Hun team begreep precies wat we nodig hadden en leverde een website die resultaten oplevert. Sinds de lancering zien we een sterke groei in online klanten. We zijn erg tevreden en bevelen Weblabs van harte aan aan andere bedrijven.

Medusa Sport
Pierre F

Weblabs heeft ons renovatiebedrijf echt geholpen bij het versterken van onze online aanwezigheid. Hun professionele benadering en inzicht in onze behoeften hebben onze verwachtingen overtroffen. De nieuwe website toont onze renovatieprojecten op een overtuigende manier en heeft geleid tot een toename van potentiële klanten.

Alex Constructions
Alex

Weblabs heeft onze online aanwezigheid als taxi/chauffeur bedrijf aanzienlijk verbeterd. Hun expertise en toewijding hebben indruk op ons gemaakt. De nieuwe website biedt duidelijke informatie en handige boekingsopties, wat heeft geleid tot aanzienlijk meer boekingen.

All Day Driver
Jean S

We zijn enorm dankbaar voor het fantastische werk dat Weblabs heeft geleverd aan onze website. Hun team heeft onze online aanwezigheid getransformeerd en ons geholpen om gemakkelijk vindbaar te zijn voor onze klanten. Dankzij Weblabs kunnen we nu onze expertise op het gebied van dakbedekking en isolatie optimaal presenteren.

SOS-Direct
Jonathan M

We zijn erg blij met de professionele en responsieve service die Weblabs ons heeft geboden voor onze website. Zij hebben ons geholpen om onze online zichtbaarheid en klantenverkeer te vergroten, wat een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van ons Italiaanse restaurant.

Grazie-Mille.be review van Weblabs.be
Grazie Mille
Lisa Santino

We zijn ontzettend tevreden met het werk dat Weblabs heeft verricht voor onze website en online marketing. Hun team heeft ons geholpen om onze boodschap van groene energie en duurzaamheid effectief over te brengen naar ons publiek. Dankzij Weblabs kunnen we nu op een professionele en aantrekkelijke manier onze diensten presenteren aan klanten in Overijse en daarbuiten. Onze samenwerking met Weblabs was uitstekend en we kijken uit naar toekomstige projecten samen.

ID-Advance

Weblabs heeft ons schoorsteenreinigingsbedrijf Ramoclean geholpen met een geweldige website. Ze begrepen onze behoeften en leverden een professioneel resultaat. De nieuwe site heeft ons meer klanten gebracht via Google. We zijn erg tevreden en bevelen Weblabs van harte aan aan anderen in de branche.

Ramoclean
Johan Van Kampen

Ik had een website nodig met een reserveringssysteem, zodat dit het dagelijkse werk van mijn privéchauffeurs vergemakkelijkt. Als ik in de toekomst nog een website nodig heb, zal ik zeker weer bij hen aankloppen.

Comfort Limo
Rick P

Als pizzarestaurant wilden we onze online aanwezigheid verbeteren en Weblabs heeft dat perfect gedaan. De website weerspiegelt de smaak en sfeer van ons restaurant, en de online menu-opties zijn duidelijk en verleidelijk. We hebben meer online bestellingen gekregen en kunnen onze klanten beter bedienen.

Patzza
Gilles Lenart

Wij hadden geen professionele website dus zijn wij op zoek gegaan en zo hebben wij Weblabs gevonden. Zij hebben voor ons een schilder- en schoonmaakwebsite gemaakt. Hierdoor hebben we een stuk meer klanten kunnen krijgen doordat wij beter vindbaar zijn op het web en op Google.

Radii
Abdel A

Zin in een gesprek?

Neem gerust contact met ons op via ons formulier. Wij reageren binnen 24 uur op elke aanvraag.

Zodra we je aanvraag binnen hebben, regelen we een gesprek. Of dat nu via telefoon, video, mail of gezellig bij ons op kantoor is, dat kiezen we samen. We passen ons aan!

Sofian, co-founder van Weblabs
Sofian helpt je verder
Start jouw project met één van onze experts

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.