fbpx

Website laten maken in Drogenbos

Professionele website laten maken in Drogenbos

Professionele website nodig in Drogenbos? Verhoog jouw conversies en bereik meer klanten met onze ontwikkeling en SEO-optimalisatie voor uw bedrijf.

Zoek je een specialist in het maken van een website, blog of webshop? Je wilt een website laten maken in Drogenbos of in de omgeving? Weblabs helpt u hier mee vooruit!

Drogenbos

Ik wil een nieuwe website, blog of e-commerce webshop in Drogenbos

Op zoek naar een nieuwe website, blog of e-commerce webshop in Drogenbos? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw behoeften en bedrijfsdoelen. Vergroot uw online aanwezigheid en succes met onze responsieve en gebruiksvriendelijke websites.

Voordelen van een professionele website in Drogenbos

In deze digitale wereld, waar er ondertussen al meer dan 1 miljoen kmo’s in België gevestigd zijn, is het nu belangrijker dan ooit om over een online aanwezigheid zoals een website te beschikken.

Online aanwezigheid en gevonden worden op Google

Een sterke online aanwezigheid verhoogt de vindbaarheid van uw kmo op Google, waardoor u opvalt tussen de concurrentie. Door te investeren in zoekmachineoptimalisatie (SEO) vergroot u de kans dat potentiële klanten uw website bezoeken en voor uw bedrijf kiezen.

Betaalbare communicatiemiddel

Een professioneel ogende website dient als betaalbaar communicatiemiddel, in vergelijking met traditionele marketingmethoden. U bereikt een breder publiek, kunt informatie eenvoudig updaten en onderhoudt contact met klanten via e-mail en sociale media.

24/7 bereikbaar

Websites bieden 24/7 bereikbaarheid, wat de klantervaring verbetert en klanttevredenheid verhoogt. Klanten kunnen op elk moment informatie vinden, offertes aanvragen en contact opnemen via contactformulieren, e-mail of live chat, wat de betrokkenheid bevordert.

Wat is de prijs voor webdesign in Drogenbos

De prijs van een website hang af van de volgende factoren:

  • Type van website: Website of Webshop/E-Commerce
  • Heeft uw website meerdere talen nodig?
  • Extra functionaliteiten zoals reservatie systemen, logo’s, SEO etc.

Alle prijzen zijn in euro (€) en exclusief BTW.

Weblabs: de referentie voor websites en webshops in Drogenbos

Gebruiksvriendelijk

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk voor u en uw klanten, en zijn responsief voor desktops, tablets en mobiele telefoons.

Volledig op maat

Unieke, op maat gemaakte webdesigns die uw merkidentiteit versterken en bedrijfsdoelen ondersteunen.

(Super) Snel

Onze supersnelle webhosting is in België gevestigd, waardoor uw website snel laadt op PC's, tablets en smartphones. Dit leidt tot een hogere SEO-score en beter zoekmachine rankings.

Hoger scoren in Google (SEO) in 2023

Wij bij Weblabs blijven altijd leren over de nieuwste en beste SEO trends zodat je website effectief hoger geplaatst word op Google.

Een ander ding dat de Google SEO ranking kan verbeteren is snelheid. Door onze uitstekende hosting en onze razendsnelle website optimalisatie wordt je website heel snel geladen, waardoor klanten minder gaan afhaken bij het bezoeken van je website, en zo de Google SEO ranking ook kan verbeteren.

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites houden we altijd rekening met een aantal belangrijke technische SEO-factoren. Deze SEO-basisfactoren verbeteren de SEO optimalisatie van jouw website waardoor je dan hoger zal ranken in Google en andere zoekmachines.

Belangrijke technische factoren voor SEO:

  • Structuur van de URL
  • SSL certificaat
  • Website snelheid
  • Responsief (mobielvriendelijk)
Un score parfait de 100/100 obtenu par Weblabs.be sur PageSpeed Insights (Google)
Un score parfait de 100/100 obtenu par Weblabs.be sur PageSpeed Insights (Google)
Hierboven kan je de PageSpeed Insights score zien van onze website, deze scoort 100/100 op alle categoriën zoals Performantie, Accessibiliteit, Best Practices en SEO. Wij streven ernaar om zo hoog mogelijke scores te behalen op alle projecten die wij voor onze klanten maken.
Screenshot de Weblabs.be sur GTMetrix
Screenshot de Weblabs.be sur GTMetrix

Hierboven zie je de resultaten van een GTMetrix test van onze website. Hierop hebben wij ook de hoogste score die je kan behalen (A). De GTMetrix en PageSpeed Insights scores en snelheden zorgen ervoor dat jouw website flink in orde is en hierdoor ook hoger zal scoren in zoekmachines zoals Google.

Vragen over webdesign en websites laten maken in Drogenbos

Dit hangt af van de grootte van uw project. Voor kleine projecten duurt het ongeveer een week, voor grote projecten uiteraard meer. U kunt de levertijden hier bekijken.

Neem contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk aan uw nieuwe website kunnen beginnen.

Onze tarieven beginnen vanaf €695. De prijs is afhankelijk van de specificaties van uw website. Blogs, persoonlijke- en bedrijfswebsites zijn goedkoper dan webshops omdat webshops en e-commerce websites veel meer tijd kosten en ook ingewikkelder zijn.

Natuurlijk! Zodra we klaar zijn met het bouwen van uw website, zullen we uw website optimaliseren met behulp van SEO, zodat Google zoveel mogelijk van uw website kan indexeren en dus uw eigen website zal verschijnen in de zoekresultaten van Google.

Trage websites zijn irritant, wij vinden dit ook.

Onze websites daarentegen zijn heel snel, dit helpt voor een hogere ranking in Google en zorgt ook voor een veel betere ervaring voor uw bezoekers. Bezoekers kunnen afhaken omdat een website er te lang over doet om te laden, dit zal bij uw website zeker niet het geval zijn.

Wij maken websites voor hééél België; Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel, Waals-Brabant, Luik, Namen, Luxemburg.

We maken websites in meerdere talen; Nederlands, Frans, Engels, we doen alles. We hebben zelfs nog andere talen in ons arsenaal!